Totalul afișărilor de pagină

marți, 4 ianuarie 2011

"Bugetarii de la Ora 5", cea mai noua emisiune marca Oltenia 3 TV

Prezentata de Maria Huculici, emisiunea va fi difuzata in direct incepand din 17 ianuarie2011, in fiecare luni, marti, miercuri, de la ora 17:00.

Echipa Oltenia 3TV isi propune cu fiecare editie sa faca dezvaluiri remarcabile pentru romani si sa le arate realitatea care nu se vede cu ochiul liber. Luni, Marti, Miercuri, timp de 60 de minute, jurnalista Maria Huculici si invitatii sai, alaturi de jurnalisti de calibru - care au investigat cazurile ce urmeaza sa fie prezentate in emisiune, vor aduce in atentia telespectatorilor subiecte impresionante si teme sociale grave ale Romaniei de azi. Astfel, bazandu-se pe investigatia in viata reala, cei mai buni jurnalisti vor aduce in fata publicului un cocktail puternic de anchete, reportaje de culise, analize jurnalistice, radiografii de fenomene, atitudine si realitate.

Maria Huculici, cea care realizează și emisiunea "Banii si Viata" - va avea invitati specialisti din toate domeniile si jurnalisti veritabili, iar subiectele vor fi totdeauna foarte puternice si ii vor face pe oameni sa vada realitatea, sa vada si sa simta ca pot schimba ceva.

2 comentarii: